Hoe ga ik mij nu verder inzetten als MillenniumDoener?

Nadat ik een fantastische tijd heb gehad in Zuid-Afrika, waar ik bij een mooi project een bijlage heb mogen leveren, ga ik de aankomende maanden mijn ervaringen doorgeven aan de mensen om mij heen. Op deze manier probeer ik meer mensen bewust en enthousiast te maken. Voordat ik, samen met een vriendin, naar Zuid-Afrika ben vertrokken hebben wij geld ingezameld door koekjes te bakken en te verkopen. Van dit geld hebben wij uniforms gekocht voor o.a. kinderen die niet naar school konden, omdat zij geen uniform hadden. De organisatie in Zuid-Afrika blijft in de gaten houden of deze kinderen werkelijk naar school gaan en zodra er meer kinderen komen zonder uniform kunnen zij ons overige bedrag hiervoor gebruiken. Op deze manier blijven wij ons project nog een tijd steunen. Daarnaast ga ik binnenkort een presentatie geven aan een groep mensen over het vrijwilligerswerk dat ik heb verricht in Zuid-Afrika.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Marthe Brinkman
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.