Hoe ga ik mij nu verder inzetten als MillenniumDoener?

Nadat ik een fantastische tijd heb gehad in Zuid-Afrika, waar ik bij een mooi project een bijlage heb mogen leveren, ga ik de aankomende maanden mijn ervaringen doorgeven aan de mensen om mij heen. Op deze manier probeer ik meer mensen bewust en enthousiast te maken. Voordat ik, samen met een vriendin, naar Zuid-Afrika ben vertrokken hebben wij geld ingezameld door koekjes te bakken en te verkopen. Van dit geld hebben wij uniforms gekocht voor o.a. kinderen die niet naar school konden, omdat zij geen uniform hadden. De organisatie in Zuid-Afrika blijft in de gaten houden of deze kinderen werkelijk naar school gaan en zodra er meer kinderen komen zonder uniform kunnen zij ons overige bedrag hiervoor gebruiken. Op deze manier blijven wij ons project nog een tijd steunen. Daarnaast ga ik binnenkort een presentatie geven aan een groep mensen over het vrijwilligerswerk dat ik heb verricht in Zuid-Afrika.

Follow the author: Marthe Brinkman
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]