Wereldsupporter gedrag in het dagelijks leven.

Ik ga natuurlijk naar Uganda en dan gedraag je je zeker als een wereldsupporter. Ik ga daar vier verschillende projecten bezoeken en de mensen helpen. In Nederland ben ik ook veel bewuster geworden van wat ik koop. Wanneer ik twijfel tussen twee producten koop ik degene die het best en het meest kindvriendelijk zijn geproduceerd. Ook zijn wij al jarenlang lid van de Nationale Postcode Loterij. Hierbij steunen wij ook indirect tientallen projecten!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of lucr98
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd