so close (Uganda reis 2013)

Nog maar 1 dag, (15 uur om precies te zijn) voordat ik op de bus naar het vliegveld stap.
Om 7 uur vertrekt de bus vol met slaperige maar enthousiaste kinderen naar het vliegveld waarvan we naar Istanboel vliegen en daarna naar Uganda our final destination. Als we daar aankomen gaat het avontuur beginnen, na het slapen dan want we komen rond middernacht aan.
Ik heb er ontzettend veel zin in. Ik wil graag het land zien, de cultuur en de mensen leren kennen en het lijkt me een fantastische ervaring. Ik weet ongeveer wat ik kan verwachten als we er zijn maar maar denk dat het meeste een verrassing zal zijn. Ik heb er echt zin in en kan niet wachten tot morgenvroeg. Nu ik dit heb geschreven is het nog maar 14,5 uur ,yes weer iets dichterbij.

Follow the author: joaquin
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]