Projecten in Uganda

Aangezien wij als groep echt willen helpen in Uganda en onze handen uit de mouwen willen steken gaan wij een aantal projecten bezoeken en hier aan mee werken.
Als eerste gaan wij naar Kim, dit is een Nederlandse vrouw die in Uganda woont. Hier gaan wij helpen bij een basisschool in de lokale gemeenschap, hier gaan we bijvoorbeeld een speurtocht organiseren voor de kinderen.
Voor het tweede project gaan we naar CEPO, dit is een communityproject in de omgeving van Masaka waar veel wezen, weduwen en ouderen leven als gevolg van armoede en hiv/aids. Hier gaan wij helpen met het maken van kookoventjes die minder brandstof (hout) nodig hebben en veiliger zijn.
Het derde project waar wij heengaan heet Foho. Foho bied steun aan gehandicapte kinderen, hiv positieve kinderen, straatkinderen, tienermoeders en kinderen van arme gezinnen. Wij gaan hier bijvoorbeeld houtskool maken en lesgeven aan jongeren om er voor te zorgen dat ze niet in armoede terugvallen en een beter bestaan voor zichzelf kunnen opbouwen.
Het laatste project waar wij naartoe gaan heet Pelido. Pelido helpt de bevolking een beter bestaan voor zichzelf op te bouwen. Hier gaan we helpen met verschillende taken, er is meer dan genoeg te doen.

Met het meehelpen aan deze projecten, proberen wij ons steentje bij te dragen.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Romy_Schellekens
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd