Mijn avontuur is begonnen

Hallo allemaal.

Gisterenmorgen ben ik mijn avontuur begonnen. Met een heel uitzwaaicomite op naar Schiphol! DAar wel een paar traantjes moeten laten. Vind het nog steeds een raar idee dat ik jullie vooorlopig niet meer zie.maar de reis is verder heel soepel verlopen.. Ik ben vanmiddag dus, zonder al te veel moeite, aangekomeni n Siem Reap. Daar stond Theavy (van Interweave) op me te wachten. MIjn eerste ritje met de tuktuk al meteen gemaakt. Ik heb mijn ogen uit gekeken, en het was heerlijk in de buitenlucht en een briesje erbij!! In het huis aangekomen een (kleine) rondleiding gehad.Er waren helaas nog geen vrijwilligers, want die waren nog allemaal aan het 'werken'.
IK heb toen eerst met mama en Arie geskypt en daarna rustig even mijn tas uit kunnen pakken en mijn kaartjes en foto's op kunnen hangen.

Gelukkig kwamen vrij snel de eerste huisgenootjes terug. Tot zover van iederen een leuke en goede indruk! OP dit moment al veel Nederlandersen Belgen (10 Nederlanders en 2 Belgen). Er wordt dus best veel Nederlands gesproken. Wel makkelijk dus;). Deze hebben mij even uitegelegd hoe het werkt met het ontbijt en vond eten. In de keuken liggen 2 boekjes, Hierin 'moeten' we iedere dag opschrijven wat we willen eten. We hebben keus uit een aantal gerechten. Iedereen is erg positief over het eten! Vanavond in ieder geval een goede maaltijd op (ik had niet zo'n honger, dus niet veel ervan op).

Na het eten wilde ik lekker gaan douche, maar dat ging hem helaas niet worden.... De tank is leeg en deze moet nu dus weer gevuld worden, morgenvroeg dan maar.

Helaas werkt de wifi op mijn telefoon ook niet helemaal soepel. Ik kan niet altijd verbinding klrijgen. DIt zal ook te maken hebben met het aantal mensen dat tegelijk op wifi zit.... Dus whats appen zal niet altijd even makkelijk gaan...

Even over het weer, het is hier ongeveer 30 graden, de zon heeft even geschenen maar het is best benauwd, even omschakelen nog.

ZO, ik heb mezelf beloofd het kort te houden, dus bij deze.....
Doeidoei!

(geplaatst op mijn waarbenjij.nu (lottebongers.waarbenjij.nu) op 14 oktober 2013)

Follow the author: lotjebongers
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]