Tranen van geluk

Nog steeds zijn er die momenten, de momenten vol met tranen van geluk. Ik kijk weer even door mijn foto's heen of lees voor de eerste keer weer een paar bladzijdes uit mijn reisdagboek. Of simpelweg de momenten dat ik weer voor even helemaal in dat gevoel kan kruipen dat ik had, daar ver weg in Malawi. Soms als ik weer een berichtje op Facebook krijg, van Joy of Grace, is de afstand weer even erg klein. Er gaat geen dag aan mij voorbij zonder dat ik aan je denk. Malawi en iedereen waar ik een hoop van heb mogen leren ben ik nog steeds elke dag enorm dankbaar. Want wat was je mooi!

Malawi, the warm heart of Africa.

Add this content to my World Supporter Magazine

Contributions

Comments

Blog of jorrickhendriks

WorldSupporter Resources

Access level of this page

  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private