Tranen van geluk

Nog steeds zijn er die momenten, de momenten vol met tranen van geluk. Ik kijk weer even door mijn foto's heen of lees voor de eerste keer weer een paar bladzijdes uit mijn reisdagboek. Of simpelweg de momenten dat ik weer voor even helemaal in dat gevoel kan kruipen dat ik had, daar ver weg in Malawi. Soms als ik weer een berichtje op Facebook krijg, van Joy of Grace, is de afstand weer even erg klein. Er gaat geen dag aan mij voorbij zonder dat ik aan je denk. Malawi en iedereen waar ik een hoop van heb mogen leren ben ik nog steeds elke dag enorm dankbaar. Want wat was je mooi!

Malawi, the warm heart of Africa.

Image
Follow the author: jorrickhendriks
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

haha Jorrick, dit zijn de

haha Jorrick, dit zijn de herinneringen die de rest van je leven bij je blijven. Thanks for posting.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1