de Haagse Vrouwendag

Help een ander met de nieuwjaars wishlist: quality time, zelf-liefde, tijd voor jezelf. Dat is niet voor iedereen even makkelijk en vanzelfsprekend. Op dit moment wordt er weer ingezameld voor de Haagse Vrouwendag. Doe je mee?

Op Internationale Vrouwendag - altijd begin maart -  zet de Kessler Stichting traditiegetrouw vrouwen uit de maatschappelijke opvang voor dak- en thuislozen in het zonnetje. Zij krijgen die dag een verwendag aangeboden (kapper, manicure, pedicure, workshops, dansen), mogen kleding uitzoeken via onze vintage kledingwinkel Pakkie Deftig én krijgen een tas vol met onmisbare verzorgingsproducten. 

De inzameling van gebruikte dameskleding en ongebruikte verzorgingsproducten start weer eind januari van het nieuwe jaar.  Heeft u nog nieuwe verzorgingsproducten staan die u kunt missen? U kunt ze inleveren bij Pakkie Deftig en aan De la Reyweg (zie hieronder). Een financiële donatie is ook van harte welkom. 
 

Pakkie Deftig
Zamenhofstraat 63
2571 BK Den Haag
10:00 – 16:00
Kessler Stichting
De la Reyweg 530
2571 GN Den Haag
24 uur/dag open
  

Donaties
Bent u in de gelegenheid om een financiële bijdrage te leveren?  Wilt u uw donatie liever zelf overboeken? Dat kan via IBAN NL28ABNA0622767895 t.n.v. Kessler Stichting met als onderwerp Haagse Vrouwendag. Alvast hartelijk dank namens de dames en de Kessler Stichting! Wij waarderen uw hulp enorm en kunnen hiermee ook dit jaar weer een Haagse Vrouwendag mogelijk maken. 

More contributions of WorldSupporter author: juliettekwee
Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.