Samenloop voor Hoop

In het weekend van 20 en 21 juni 2015 (van 14h - 14h) staat Stede Broec - Enkhuizen volledig in het teken van de SamenLoop voor Hoop: voor de eerste keer komt dit unieke, 24 uur durende evenement naar Stede Broec, waarmee aandacht wordt gevraagd voor de ziekte kanker en geld wordt ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. De 24 uur van de SamenLoop voor Hoop zijn ontroerend, gezellig en bijzonder en staan symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Iedereen, jong, oud, fit, niet fit kan meedoen. Naast het feit dat er aan het einde van het evenement hopelijk een flink bedrag overgemaakt wordt naar KWF Kankerbestrijding, is de SamenLoop vooral een evenement om survivors ((ex)kankerpatienten) een hart onder de riem te steken en het leven met z’n allen te vieren.  Helpen als vrijwilliger? Klik hier om je aan te melden. Daarnaast zijn sponsoren ook hard nodig, zonder sponsoren zijn we nergens. Alle hulp is welkom, help je mee? Klik hier om ons te sponsoren. 

Wat gaan we doen
Teams van 10-15 personen wandelen 24 uur op het evenemententerrein: het Streekbos. Er loopt telkens minimaal 1 teamlid, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Van tevoren en tijdens het evenement zamelen de teams op allerlei originele manieren zoveel mogelijk geld in voor KWF. En er is nog veel meer: 24 uur lang amusement met optredens van gave bands, bijzondere zangers en zangeressen, groot en klein talent, een grote braderie, springkussens en ander vertier voor de kids en een uitgebreid wellnesspaviljoen. Een geweldig en gezellig evenement, met een sfeer die uniek en onvergetelijk is.Meedoen? Klik hier om je aan te melden. 

De hoogtepunten tijdens de SamenLoop:
• De openingsronde - de SamenLoop wordt geopend door survivors. Zij zijn de reden dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan de strijd tegen kanker. Zodat er een moment komt waarop iedere kankerpatiënt de ziekte kan overwinnen. 
 De indrukwekkende kaarsenceremonie - waarbij er naar verwachting zo'n 5.000 kaarsen branden als nagedachtenis aan mensen die we helaas verloren zijn aan de ziekte kanker.
• De feestelijke Slotceremonie: het zit erop! Na een bijzondere 24 uur loopt iedereen samen deze laatste ronde.

De SamenLoop voor Hoop is een evenement waarbij heel Stede Broec en Enkhuizen laten zien de strijd tegen kanker te ondersteunen. Kanker raakt immers 1 op de 3 Nederlanders. Het raakt zoveel mensen, het is hoogtijd dat iedereen de ziekte kanker kan overleven. 

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen volg ons dan op facebook.

 

Content categories
Check all content related to: