Image
WorldSupporter profile of Suzanne2
Image
Travel & Move: 
Na half-Europa te hebben gezien heb ik in Sri Lanka gebackpackt. Aankomend jaar ga ik naar New York, Estland/Letland en Rusland.
Experience & Leisure: 
Mijn boekenkast staat vol met internationale kookboeken waaruit ik elke week wel een keer kook.
Tajine-gerechten maak ik het liefst omdat de recepten vaak lekker gemakkelijk zijn maar wel super (complex) smaken. Ook doe ik (al) mijn boodschappen graag in Toko- en ZZP-achtige winkels, waarbij ik altijd opzoek ben naar nog onbekende/vergeten ingrediënten of producten met een goed verhaal. Restjes probeer ik altijd te verwerken in een nieuw gerecht waardoor ik zelden eten hoef weg te gooien. Verder steun in natuurlijk verschillende organisaties (WNF, Liliane Fonds, Home of Hope) en heb ik mijn bankrekening overgezet naar de 'duurzamere' Triodos Bank.
Learn & Develop: 
Op de middelbare school zat ik in de organisatie van een benefiet-feest voor Nicaragua en deed ik mee aan twee sponsor-acties voor een weeshuis-project in Gambia.
Na de middelbare school ben ik Internationale Ontwikkelingsstudies gaan studeren in Wageningen.
Help & Change: 
Verschillende jaren ben ik groepsleider geweest tijdens een kindervakantie-week voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar die niet de financiële mogelijk hebben om op vakantie te gaan.
Als student was ik o.a. bestuurslid van een organisatie die zich inzette voor sociale ondernemerschap met een speciale focus op het verbeteren van iemands economische situatie d.m.v. kennisoverdracht.
Work & Initiate: 
Op mijn vorige werk hebben we ooit een product-inzamelingsactie gehouden voor de Voedselbank.
Verder viel me op hoeveel goed eten als derving werd weggegooid (zonde!) en heb ik op onze afdeling een werksysteem ontwikkeld om de derving zo min mogelijk te verminderen.
My Latest Activity