WorldSupporter Magazine of Shawney Smits

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Van 26 juli t/m 11 augustus ben ik met Worldmapping in Zuid-Afrika geweest en heb daar met 19 andere jongeren vrijwilligerswerk gedaan bij verschillende projecten.
Ik ben ook met school 3 dagen in Londen geweest waar we verbleven in gastgezinnen in een van de buitenwijken van Londen.
Experience & Leisure: 
Ik heb op een markt wafels en oude spullen verkocht voor geld in te zamelen voor mijn reis naar Zuid-Afrika. Interview gehad met lokale journalist.
Op 3fm verteld wat wij gaan doen voor/in Zuid-Afrika. Bakken gemaakt om oude mobieltjes, lege cartridges toners en statiegeldbonnen in te zamelen. Bakjes gemaakt waarin mensen geld kunnen doneren.
Learn & Develop: 
Ik heb vorig schooljaar meegedaan aan een duurzaamheidsproject. Daarbij hebben we een dag georganiseerd, waarop we zwerfafval gaan opruimen.
Ook heb ik in mijn eigen klas verteld wat ik ga doen met de organisatie Worldmapping en waarom dit nodig is.
Help & Change: 
In Zuid-Afrika kwam een meisje naar ons toe lopen en ze zei dat ze dacht dat haar moeder werd mishandeld. Wij liepen met dat meisje naar haar moeder en zodra ze ons zag begon ze te huilen.
Wij dachten meteen hier is iets mis en vroegen hulp aan de mensen van Bobbi Bear. Na heel veel gepraat te hebben, kwamen we er uiteindelijk achter dat ze uit huis waren gezet, maar zelfs daar hadden ze het niet goed, want ze woonden bij anderen thuis, waar ze maar om de 3 dagen te eten kregen!. Ik schrok daar al van en daarna bleek dat de zus van dat meisje was verkracht en nu op 17-jarige leeftijd al 7 maanden zwanger was. Als ik aan dit moment terug denk, krijg ik nog steeds de rillingen. Ik koop ook vaak fairtrade spullen, vooral fairtrade chocolade ^^.
Work & Initiate: 
Ik werk als oogstmedewerker bij Grubben B.V. Ik pas vaker op en in de zomer doe ik preipoten.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

My Latest Events

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content