Title: Zahara - Incwad'encane
Zahara - Incwad'encane

Aaaah dit lied!!

Een dag in Zuid-Afrika hebben we een project bezocht waar ze schooluniformen maakten voor een school in de buurt. Alle mensen daar waren zo gastvrij en vrolijk en ze dansten de hele tijd! Wij waren daar en ze hadden steeds hetzelfde liedje opstaan, van de ene kant heel leuk en gezellig, maarrr aan de andere kant het werd stiekem wel een beetje irritant hahah. Het kon de pret niet bederven want we hebben een heel gezellige dag gehad!
Een probleem.. we verlieten het project en dachten: We hadden echt de naam van het liedje moeten vragen! Dammnn dit was wel jammer, maar we neurieden het allemaal op de terugweg terug naar ons hostel.
Afgelopen zaterdag hadden we een reunie met de groep en onze 2 Nederlandse begeleiders. We hebben weer flink bijgepraat en heel veel gelachen. Op gegeven moment kwamen we weer terug op het liedje, ooh wat was het jammer dat we niet wisten hoe het heette..
En toen ineens waren we allemaal stil, keken we elkaar aan en hoorden we een liedje op de achtergrond van een andere groep en ja hoor! Het was dat liedje van dat project in Zuid-Afrika OMG! Wij meteen gaan vragen hoe heette en dit is dan het liedje hahah!

Probeer dat maar eens voor een hele dag te luisteren!

Groetjess!!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Media of Shawney Smits
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories