Dag 3: Zulules en Mother of Peace

Sanibonani!!

Wakker worden, aankleden en meteen naar buiten rennen, dat is wat we vanmorgen deden. Gisteravond was het namelijk al te donker om nog van het uitzicht te genieten, dus dat deden vanochtend dan maar in de frisse wind tijdens het ontbijt.

Na nog een korte presentatie over Zuid-Afrika en ons programma gegeven door Wilma, kregen we zulules van Zola en Phelelani. Al snel kreeg ik in de gaten dat het toch wel iets moeilijker was dan ik dacht. Allemaal die klikjes en klakjes, oh my god, echt onmogelijk om na te doen. Dan maar Engels praten en hopen dat ze je begrijpen.

‘s Middags gingen we naar Mother of Peace, waar we eerst een rondleiding kregen. Een vrouw zei mijn naam in een keer goed, YEAHH!! De kinderen waren daar zo druk! Ik voelde me echt een klimrek, ik denk dat ik wel 5 kilometer met een kindje op mijn nek heb gerend, hahah! Er was ook zo’n schattig meisje, dan moest ik haar weer oppakken en dan moest ik haar weer op een speeltoestel hahah, jammer genoeg kon ze nog niet zo goed Engels :((.

Salakahle!!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Shawney Smits
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd