Alweer een weekje thuis; hoe nu verder als wereldsupporter?

Inmiddels ben ik alweer ruim een weekje thuis en lijkt het alsof ik nooit ben weggeweest. Ik zit weer helemaal in mijn oude ritme en ben alweer druk aan het werk.

Maar niets is minder waar. Ik ben mijn avontuur zeker niet vergeten! Ik denk er nog elke dag aan terug en heb er hele waardevolle dingen geleerd. Je leert andere dingen belangrijk vinden in het leven en bekijkt de dingen veel positiever.

Dit probeer ik dan ook over te brengen op mijn collega's in het ziekenhuis. Ik vertel ze verhalen over mijn avontuur in Ghana en vertel ze dat we gelukkig mogen zijn dat we hier in NL leven en dat hier alles voor handen is. Ik geef ze mee dat deze dingen niet vanzelfsprekend zijn. Daarnaast probeer ik ze een stukje positiviteit mee te geven die er bij mij nog helemaal inzit vanuit Ghana :)

Daarnaast heb ik besloten om me maar eens aan te melden als bloeddonor, waarin ik weer een klein stukje iets voor een ander kan betekenen. Dit onder het mom van 'het zijn de kleine dingen die het hem doen'

Verder wil ik graag een deel van mijn kleding doneren aan het goede doel. Er zijn mensen die het veel harder nodig hebben dan ik, dus waarom ook niet?! Ik ben er alleen nog niet over uit waar ik het aan ga doneren, dus dat volgt nog. Wellicht kan ik anderen dan ook overtuigen om ook hun steentje bij te dragen.

To be continued...

Liefs,

Irene

Contributions, Comments & Kudos

Lijkt me leuk als je blijft

Lijkt me leuk als je blijft posten! Vond je Ghana blogs echt geweldig. Ben benieuwed wat je nog allemaal in petto hebt!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of iklaassen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 1
Selected Categories