meest inspirerende Worldsupporter Foto

Ik heb veel gezocht in mijn foto album en het was eigenlijk best wel lastig vond ik zelf om de meest inspirerende foto te zoeken. Want als ik naar alle foto`s kijk zijn ze allemaal eigenlijk heel inspirerend. Maar toch heb ik voor deze foto gekozen en ik zal jullie een toelichting geven waarom nou deze foto.

Ik heb besloten om de foto die u hier ziet te kiezen als meest inspirerende wereldsupporter foto. waarom deze foto? We hebben met de klas geld ingezameld voor watertanken in Uganda. En we hebben maar liefst 8 Watertanken opgehaald. We kregen toen in een keer te horen dat we mee mochten helpen met het bouwen van een watertank. Dit was natuurlijk super want hier hebben we geld voor opgehaald. En zo zien we ook dat er echt wat mee gedaan wordt. En we hebben zelf ook nog er aan meegeholpen.

Ook kan je op de foto zien dat we het niet alleen doen. Maar met zijn alle. nog een paar van de Lokale jongeren in Uganda gingen ons mee helpen. Zo zie je dat je samen zoveel kan bereiken. je deelt eigenlijk je kennis en als je dat doet kom je zo ver.

De mensen daar waren ook zo blij met ons dat we zelfs nog eten kregen na afloop. We dachten eerst van kunnen we het wel maken om het eten van ze op te eten. Maar onze chauffeur vertelde ons dat als we het eten zouden laten staan. dat het dan een belediging was. Ik en Erik gingen dus proeven wat ze voor ons hadden klaar gemaakt en het was echt heerlijk. Zo zie je ook dat het geven en nemen is in dit land.

En daarom heb ik gekozen voor deze foto. Omdat ik dit allemaal zo bijzonder vond. En wat je allemaal wel niet kan doen met samenwerken.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Zwaar werk voor een goed doel

Zwaar werk voor een goed doel! Mooie foto inderdaad. Ik weet dat mensen vaak eten aanbieden als dank, en zeker in een land waar ze niet veel eten hebben is dat inderdaad een heel mooi gebaar.

Goed werk jongens!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of sjoerdtros
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
3 1
Selected Categories