Activiteiten September en de toekomst

Hallo allemaal, Na de flesseninzamelingsactie heb ik deze maand mijn eigen kleren uitgezocht en een grote zak weggegeven. Ook heeft de premiere van mijn documentaire Breaking Silent Shame plaatsgevonden en de opbrengst van de eerste DVD's is al binnen en gaat in zijn geheel naar Stichting Poor People's Fund, om in de toekomst meer vrouwen te kunnen helpen in Zambia. Daarnaast ben ik nu een heel mooi boek aan het lezen wat ik kan aanraden: 'Ik droomde van Afrika'. Ook ben ik begonnen bij mijn nieuwe baan: allround productiemedewerker bij Lokaalmondiaal. Een organisatie die jonge journalisten uitzendt naar ontwikkelingslanden om daar mooie verhalen te maken en ervaringen op te doen. Ik begeleid een groep die naar Afrika gaat met veiligheidstrainingen, pitchmiddagen met ervaren journalisten (waarbij we als cado/vergoeding voor de journalisten overigens fair trade chocolade uitdeelden), inhoudelijke colleges en werkbezoeken. Daarnaast maakt Lokaalmondiaal documentaires over issues die spelen in ontwikkelingslanden en geven zij een vakblad uit Vice Versa. Ik zit hier helemaal op mijn plek omdat ik nu dagelijks met ontwikkelingslanden en het werk daaromtrent bezig ben en jonge mensen stimuleer verhalen te schrijven over ontwikkelingslanden en ontwikkelingswerk. In de toekomst, zal ik naar Slovenië verhuizen voor een jaar om vanuit daar een (multimedia)project in Afrika op te zetten en documentaires te maken over maatschappelijke kwesties, gezondheid en educatie. Ook zal ik verslag brengen van de Europese verkiezingen die er in 2014 aankomen. Ook hoop ik rond te kunnen reizen in de Balkan, omdat dat ook een hele andere cultuur is, met een uitgebreide geschiedenis, waar ik nog niet alles van weet en hoop ik dat er weer interessante (documentaire)projecten en reizen op mijn pad komen die zich in Afrika afspelen. Ik let nu al op het zuiniger gebruik van water en voedsel en dat wil ik blijven volhouden. Ik zal betrokken blijven bij SIW en manieren verzinnen om op mijn manier (dat is dus niet per se met geld geven)bij te dragen aan een betere wereld! Het is in ieder geval een fantastisch jaar geweest op het gebied van ervaringen en reizen en ik hoop dat het me gegund is om nog jaren zo door te gaan: mooie producties en reizen te blijven maken en anderen te stimuleren en hun ogen te openen voor de wereld om hen heen. adios!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Mooi stukje! Ik hoop ook voor

Mooi stukje! Ik hoop ook voor je dat je nog veel mag reizen! Hou een blog bij op Wereldsupporter als je het doet! =D

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.