Aftellen is begonnen

Het aftellen is begonnen: morgen begint dan eindelijk mijn grote avontuur; vrijwilligerswerk doen in een ziekenhuisje in tamale (ghana) Eigenlijk tel ik al weken af, maar nu wordt het toch wel erg spannend!
Nadat mijn koffers zijn gepakt en ik tot mijn verbazing maar 20kg heb aan bagage (hoe is het mogelijk?) kan ik de inpakstress achter me laten en is het tijd voor wat ontspanning :)

Vanavond nog maar even heerlijk uit eten (lees; volvreten nu het nog kan) jammiee

Wat ik verwacht van ghana? Een hele omschakeling van alle gemakken voorzien, naar we zien wel waar we uitkomen. Verwacht lieve mensen, drukte om me heen, veel warmte en regelmarig de gedachte 'ohjee, waar ben ik toch aan begonnen?!' Ben heel benieuwd naar het ziekenhuisje en mijn taken als verpleegkundige.

Waar ik het meest tegenop zie? Mijn lieve schatje en vrienden missen en een gevoel van eenzaamheid...

Wat ik zeker weet is dat het een avontuur gaat worden om nooit meer te vergeten!

Ghana here I come,

Liefs, irene

Contributions, Comments & Kudos

Het wordt een avontuur! Hou

Het wordt een avontuur! Hou een dagboek bij, en vergeet niet nu en dan te bloggen ;) Succes in Ghana, wordt leuk!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of iklaassen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4 1
Selected Categories