De spreekwoordelijke sneeuwbal door school laten rollen

Ik had vandaag een gesprekje met mijn decaan (die me afgelopen schooljaar heel erg geholpen heeft met geld inzamelen voor Malawi) over wat ik op school zou kunnen doen om medeleerlingen te inspireren.
Ik had presentaties bij derde- of vierdeklassers in gedachten en omdat ik voor mijn profielwerkstuk toch al iets ontwikkelingshulp-gerelateerds wilde doen, kan ik deze dingen nu mooi combineren: jongeren bewust maken van problemen en armoede in de wereld én motiveren hier iets tegen te doen door een soortgelijke reis te maken als ik.
Dinsdag gaat mijn decaan in overleg met het lerarenteam en krijg ik te horen hoe ik het precies moet gaan aanpakken.

Verder weten sommigen van jullie misschien wel dat ik al een paar jaar regelmatig shirts e.d beschilder en verkoop en ik ben momenteel bezig met een paar Malawi-gerelateerde shirtjes voor twee vriendinnen uit mijn Malawi-groep. Hierover laat ik binnenkort meer zien!

Liefs, Marieke

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of onbegrensde-dromen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories