Activiteiten Augustus

Hallo allemaal,

augustus vloog weer supersnel voorbij! Ik ben vooral heel druk geweest met het afronden van de Zambia film, want die had natuurlijk een maand stilgelegen. De film is in ieder geval bijna af en de trailer is al online te bewonderen.

Ook heb ik eindelijk mijn Youth Pass Certificate dankzij mijn deelname aan het project in Slovenie! (Youthpass is a tool for participants of projects funded by the Youth in Action Programme to describe what they have done and to show what they have learnt. Youthpass Certificates are available for European Voluntary Service, Youth Exchanges, Youth Democracy projects, Training and Networking activities, and for Youth Initiatives.)

Daarnaast ben ik een flesseninzamelingsactie gestart! Daar heb ik tot nu toe bijna 30 euro mee opgehaald maar ik verwacht dat dit bijna verdubbeld zal worden omdat er nog grote ladingen aankomen! Ik ga hiermee door tot het einde van de maand. Ik heb in de buurt briefjes in de bus gedaan en uitgelegd waarvoor ik geld in wil zamelen.Ik had niet verwacht dat zoveel mensen mee zouden helpen, maar iedere ochtend als ik opsta bij de voordeur ga kijken liggen er wel lege flessen of kratjes en dergelijke! erg tof. En ik weet in ieder geval zeker dat de mensen uit mijn buurt nu wat meer weten over wat ik doe en over het doen van vrijwilligerswerk, dus dat doel is alvast een beetje bereikt.

Volgend weekend zal ik weer een presentatie geven voor SIW om daar mensen voor te lichten over het doen van vrijwilligers en ontwikkelingswerk en dan is de maand alweer om!

Groetjes Sanne en tot snel!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.