Ontdek Your Journey!
De wereld ligt aan de voeten voor veel jongeren. Zij zijn de toekomstige generatie en er wordt ook veel van ze verwacht. De laatste tijd lijkt de druk steeds hoger te liggen en ook hoger te worden. Dit kan stress opleveren. Moet ik gaan studeren? Als ik ga studeren, welke studie moet ik dan gaan volgen?  Zal ik een tussenjaar nemen? Hoe houd ik mijn sociale leven onder controle? Al bij al een heleboel keuzes waarbij het lastig kan zijn om een beslissing te maken. Wat wil je en wat kan je? Kom er achter tijdens Your Journey!
 
Wat is Your Journey?
Your Journey is een traject dat vanuit JongLeren is ontstaan, waarbij jongeren worden geholpen hun eigenwaarde en doel in het leven te ontdekken. Keuzes maken is voor veel mensen lastig en vaak weten mensen op het eerste gezicht ook niet wat ze écht willen. Door intensieve en interessante trainingen leer jij jezelf kennen, je gedrag beter te analyseren en leer jij ook wat nu precies jouw doel is in het leven.  Aan de hand van deze informatie kan jij je leven beter inrichten en weet jij hoe je in de toekomst het beste kan handelen voor je eigen gelukt. Hierbij wordt je geholpen door de organisatie van JongLeren die zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld als sterke speler en verbindende factor tussen studenten en organisaties en jong en oud.
 
Wat te bieden?
Vanuit Your Journey worden verschillende mogelijkheden geboden om het traject in te gaan. De basis hierbij is dat je een online module volgt en jij je eigen ik leert kennen. Daarnaast zijn er andere opties zoals extra begeleiding vanuit medewerkers van JongLeren en een MyStress programma. Kortom, er zijn genoeg opties waarbij er ongetwijfeld iets tussen zit dat bij jou past.
 
Meer informatie?
Ben jij geïnteresseerd in Your Journey geraakt? Ga gerust naar de website en vind hier alle mogelijke opties die wij te bieden hebben. Tevens kan je ervaringen van anderen lezen, waardoor je een nog beter beeld krijgt van jouw toekomstige journey!
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1