Het Liliane Fonds - in close-up

Paul Hoebink heeft een studie gedaan naar het Liliane Fonds en tegelijkertijd een jubileumboekje voor het 35-jarige bestaan van het fonds heeft geschreven.

Objectiviteit lijkt me in dezen niet gegarandeerd, maar voor eenieder die wil samenwerken met het Liliane Fonds wil ik beide artikelen toch even delen. Ze zijn namelijk goed leesbaar en lijken me wel relevant.

Het leukste document vind ik het jubileumboekje - Ieder kind telt. Daar wordt met liefde een geschiedenis beschreven van 35 jaar passie en hart voor het vak. Door de persoonlijke verhalen kun je de sfeer bijna proeven.

Gelukkig is dit boekje voor een groot deel tot stand gekomen op basis van een kritischer studie die de resultaten van het Liliane Fonds onder de loep poogt te nemen.  Ik vind het wat weinig kritisch, maar er komen wel wat kerncijfers naar boven en in zijn algemeenheid komt naar voren dat de ontvangers van ondersteuning van het Liliane Fonds daar eigenlijk best content mee zijn (sommige Indiers daar gelaten, maar dat kan toeval zijn).

Met andere woorden: mocht je je willen inlezen in het Liliane Fonds heb ik hier twee leesbare documenten voor je! Enjoy.

Ieder kind telt: Gezichten bij 35 jaar Liliane Fonds (pdf, 3.6 MB)

Vechten tegen de verborgen ramp: Een evaluatie van de steun aan kinderen met een handicap door het Liliane Fonds (pdf, 1.7 MB)

Image
Follow the author: Daan Blitz
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]