Been there, done that

Zo, eindelijk even tijd voor een bloggie! Tsja, dat krijg je als je in een ijssalon werkt en het eindelijk mooi weer is! :D

Vorige week zaterdagmiddag ben ik samen met een vriendin naar Rock For Jua geweest. Dit was een rockfestival in Delft, de opbrengst was voor Stichting Jua, 1 van de projecten van KenyaXperience. Jua is een opvangtehuis voor misbruikte en mishandelde meiden. Ontzettend goed werk wat Nelleke, de Nederlandse oprichtster, hier doet. Naast dat ze de meiden opvangt en helpt herstellen van hun verwondingen en trauma's krijgen ze ook een naaicursus waardoor ze zich zelfstandig kunnen maken en op eigen benen kunnen staan. De 2 meiden die ik in Kenia heb ontmoet waren er ook dus het was een gezellige middag! De opbrengst voor Jua was zeker een succes!!

Inmiddels staat mijn eerste bedrag klaar om overgemaakt te worden naar Heart's!! 150 euro in totaal, geweldig!!! Dit is grotendeels van mijn armbandjes, een deel van mijn Milleniumdoen- toelage, en mijn ouders hebben besloten het bedrag mooi af te ronden. Thanks to all the great people who supported this!!!! To be continued :)

15 juni mag ik met mijn armbandjes-bussiness op de MiddenDelfland dag staan. Deze dag wordt altijd druk bezocht dus ik hoop dan ook op een goede verkoop!

De reacties op mijn interview voor Memory Magazine blijven binnenstromen! Aan alle kanten wordt ik er op aangesproken en heb heel veel reacties via Facebook gehad, superleuk!! Kenneth, de manager van Heart's wilde er graag meer over weten. Toen ik hem vertelde van mijn armbandjes vroeg hij hoe Heart's mijn business kon supporten. Ik ga van de zomer weer terug naar Kenia (heb flink kunnen werken en moet toch optimaal van mijn tussenjaar genieten en gebruik maken voordat het 'zware' studentenleven gaat beginnen haha!) Het plan is om met de kids van Heart's sieraden te gaan maken en deze aan mijn assortiment toe te voegen. Ook zouden ze mij verschillende Keniaanse artikelen meegeven en zouden we is om de tafel gaan zitten om te brainstormen. Top!!

Nou dat was tie weer voor vandaag! Lala salama oftewel slaap lekker allemaal en succes met de ongetwijfeld drukke werk en schoolweek die weer voor de boeg staat! Oh en vergeet natuurlijk niet een kijkje te nemen op: httpspublic://blog/6_0_0.jpgwww.facebook.com/maisha.for.kenya

Liefs Chiara

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Chiara
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
361