Eerste Toelage!

Ik heb mijn eerste MilleniumDoen Toelage ontvangen, nooit gedacht dat het zoveel zou zijn!!! Bedankt Wereldsupporter en JoHo!!!!

Ik heb besloten om 1/4 over te maken naar Stichting Jua, een project van KenyaXperience. Jua is een opvangtehuis voor misbruikte en mishandelde meiden. De meeste van hen zijn zwanger of hebben al een kindje, terwijl ze nog zo jong zijn. Jua vangt hen op, verzorgt hen en zorgt er door middel van een naaicursus voor dat ze een zelfstandig bestaan kunnen opstarten. Respect!

1/4 deel komt in het potje voor Heart's. Een ander project van KenyaXperience waar ik zelf vrijwilligerswerk heb gedaan tijdens mijn reis naar Kenia. Het is een weeshuis van 27 kinderen waar ik een hele bijzondere band mee heb opgebouwd. Ik mis hen dan ook heel erg!! Ook in Nederland wil ik hen nog graag helpen en heb ik ook omgezet in een eigen 'bedrijfje' waar ik eigen armbandjes maak. Neem dus ook even een kijkje op: httppublic://blog/dscn5241_0.jpgmaisha-for-kenya.blogspot.nl/ & httpspublic://blog/dscn5241_0.jpgwww.facebook.com/#!/maisha.for.kenya

De andere helft hou ik over voor mijn volgende reis naar Kenia, om daar veel leuke dingen te gaan doen met de kids!

Dus asante sana oftewel superbedankt Wereldsupporter & JoHo !!

More contributions of WorldSupporter author: Chiara
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

De armbandjes zien er echt

De armbandjes zien er echt super leuk uit! Ik ga zelf ook weg met KenyaXperience, dus is het wel leuk om ze ook op z'n manier te sponsoren! Kunnen ze via de post worden verstuurd?

Hoi Lotte,

Hoi Lotte,

Wat leuk dat je ook via KenyaXperience gaat! Naar welk project ga je? Alvast superveel plezier, dat het maar net zo een mooie onvergetelijke reis mag worden als de mijne :) De armbandjes kunnen ook verstuurd worden! Helaas komer er dan wel verzendkosten bij, maar deze zijn minimaal omdat het niet veel weegt. Ik hoor het wel!

Ik ga bij Upendo werken!

Ik ga bij Upendo werken! Dankje wel, en ik denk dat het zeker een onvergetelijke reis gaat worden! Ik ga nog even nadenken over de armbandjes die ik wil! ik kom er binnenkort op terug :)

--

te gek :) en super dat je weer een deel doneert!

Dan heb je die toelage ook dubbel en dik verdiend!!

xx

Dankjewel!! :) xx

Dankjewel!! :) xx

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 5