terugblik

hoi,

Vandaag ga ik terugkijken naar de afgelopen 6 maanden. Wat heb ik allemaal geleerd en gedaan?

Nou, om te beginnen heb ik door de 8-dagen challenge heel veel nagedacht over de milleniumdoelen. Doordat ik ook opdrachten heb gedaan bij elk doel, ben ik me nu veel bewuster van de problemen in de wereld. Ik vond deze challenge dus erg leerzaam.

Ook heb ik veel geleerd van het artikelen opzoeken. Ik heb onlangs 2 blogs gepost met mijn mening over een artikel. Ik moet eerlijk zeggen; ik lees nauwelijks het nieuws, maar tegenwoordig (ook omdat ik natuurlijk naar afrika ben geweest) interesseert het me veel meer wat er in de wereld gebeurt.

Dat brengt me gelijk naar mijn volgende punt. Voor Zuid-Afrika lette ik eigenlijk alleen op Nederland. Ik hoorde natuurlijk af en toe wel wat van andere landen, maar ik deed nooit verder onderzoek of iets. Maar de laatste tijd ben ik juist minder bezig met het nieuws in Nederland, maar heel erg met het nieuws uit andere landen. Ik denk dat dit komt omdat ik er met mijn blog erg mee bezig was en door mijn reis naar Zuid-Afrika.

Dan wil ik ook nog even melden wat ik nog ga doen; we hebben binnenkort een schoolfeest en daar gaan we met z'n allen iets doen om onze reis te promoten en laten zien wat we gedaan hebben. Op deze manier hopen we veel meer mensen te overtuigen om zoiets te doen.

Ik vond het heel leuk om deze blog bij te houden!

Groetjes Sterre

Follow the author: sterrewestra
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: sterrewestra
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]