Tips!

Hoi,

vandaag ga ik tips met jullie delen over wat handig is als je ontwikkelingswerk gaat doen.

zelf ben ik naar Zuid-Afrika geweest, dus ik weet niet of het overal van toepassing is, maar ik hoop dat jullie er wat aan hebben!

ten eerste; meem weinig spullen mee. Je hebt echt niet veel nodig en het is alleen maar werk om te sjouwen. Niemand merkt het op hoor als je 3 dagen hetzelfde shirt aan hebt! Bespaar jezelf de moeite en pak zo weinig mogelijk in.

tip 2; spreekt misschien voor zich, maar respecteer de cultuur daar. Er zijn natuurlijk een hoop verschillen qua cultuur. Kijk dus niet raar op als ze misschien wat minder hygiënisch zijn dan hier. 

Niet alleen cultuur, maar er zijn natuurlijk ook verschillen in kleding. Nogmaals, het spreekt misschien voor zich dat je daar geen punt van maakt, maar ik wilde het toch even delen!

dan tot slot; in Zuid-Afrika, is het niet normaal om in je 'hotpants' en hempje over straat te lopen. Neem daarom kleren mee die tot over de knie komen en die niet te 'pikant' zijn. Je wil natuurlijk niet over straat lopen en worden aangeken door iedereen. Bovendien is het resoectloos.

dit waren mijn tips!

liefs, sterre

More contributions of WorldSupporter author: sterrewestra
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.