Een verschil maken

Hallo allemaal, daar ben ik dan weer. De afgelopen weken is er aardig wat gebeurd. Ik geef elke week andere lessen. De ene week de Engelse lessen en de andere week de Estimulation (de les voor de kleintjes) en daarnaast de Manualidades (handvaardigheid) les. Zo kan overal een beetje van genieten. Ook geven Laura en ik extra privélessen Engels tussendoor. Tussendoor hebben we ook nog een bezoekje gebracht aan het ziekenhuis in Antigua waar T.E.S.S. Unlimited ook mee samen werkt. Wat een leuke, lieve, schattige kindjes daar allemaal zeg. Helaas gaat het niet met allemaal even goed, dat is weer even een herinnering aan hoe je niet iedereen kan helpen. Daarnaast zijn we ook nog bezig geweest met promotie voor het KIDS restaurant en de sportdagen! Best een druk schema dus. Maar ik heb het zo naar m’n zin, dat ik zelfs eindelijk mijn studiekeuze heb gemaakt. In September begin ik in Leiden aan de Academische Pabo. Het lesgeven hier heeft me echt ervan overtuigd dat dit ook is wat ik de rest van mijn leven wil doen. Het liefste zou ik hier nog weken blijven, maar zo lang heb ik helaas niet meer.

Ik ben wel ontzettend blij dat ik hier een verschil kan maken, en niet alleen als ik aan het lesgeven ben in het centrum. Maar mijn invloed heeft blijkbaar ook een invloed op anderen, toen Laura en ik afgelopen weekend naar Copán, Honduras gingen om de ruïnes te bekijken raakte ik in gesprek met een Amerikaans stel dat na al mijn verhalen over het lesgeven nu ook op zoek gaat naar een project voor hun volgende vakantie naar Guatemala! En T.E.S.S. Unlimited zal de eerste zijn die van hen zal horen.
Nu is het genieten van de tijd die ik hier nog heb, vandaag de sportdag organiseren en vanavond helpen in het KIDS restaurant!

Groetjes!

More contributions of WorldSupporter author: Anoukaimee
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]