Terug in Nepal

Namaste,

ik ben inmiddels alweer twee weken terug in Nepal en ik voel me hier helemaal thuis. Ik heb veel bekenden gezien en gesproken en veel geweldige mensen ontmoet. Er is weinig veranderd in de tijd dat ik weg was. Waar de vorige keer nog een tuintje was, staat nu een bijna compleet gebouw. De straten zijn wat schoner vanwege een grote internationale conferentie, maar de chaos en de gezelligheid zijn nog altijd hetzelfde. Het weer is wel veranderd, het is veel kouder. Overdag is het nog lekker rondlopen in een shirtje, maar 's avonds heb ik mijn winterjas aan. Gelukkig is het wel altijd droog, het regenseizoen is voorbij. 

Ik heb nog geen tijd gehad om mijn vorige project en gastgezin te bezoeken, maar dat zal zeker nog komen;) Eerst ga ik twee weken naar Sikkim in India, vanwege problemen met mijn visum. Ik mag per jaar maximaal 150 dagen in Nepal verblijven, en die dagen zijn bijna op. Dus kerst en oud & nieuw worden in India gevierd en daarna ga ik weer terug naar Nepal voor een maand. Ik ben al eerder in India geweest, maar ben toch zeer benieuwd naar dit gedeelte van het land!

Groetjes

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Marieke1992
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
4
Selected Categories