presentatie stagebureau

Ik heb afgelopen donderdag een presentatie gegeven bij mijn stage. Ik heb gebouw waar is stage loop zitten meerderen bedrijven. Een keer in de zoveel tijd komen we bijeen en kun je laten zien waarmee je bezig bent. Ik heb ze verteld over de projecten en mijn ervaringen.

 

Een paar weken terug had ik een presentatie gegeven aan schoolkinderen. Nu aan volwassenen. Een groot verscheel. Zij snappen beter waar je mee bezig bent en stellen interessante vragen.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of larahellendoorn
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
7
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.