groot succes

Nu 2 dagen onderweg in het nieuwe systeem en wat een succes! De care givers (begeleiders) zijn hard bezig en doen wat voor hen op het programma staat, ze betrekken hun team en andere erbij en tot mijn grote verbazing verzinnen ze ook nieuwe activiteiten als ze merken dat de concentratie verzwakt. Dit had ik echt niet verwacht, we hebben Oud Hollandse spelletjes gedaan zoals koek happen en spijker poepen en iedereen doet mee op zijn manier, erg mooi om te zien.
Het enig probleem zijn de housemothers ( ze zijn een functie hoger dan de care givers) ze denken niet dat het systeem voor hen is en zitten ook erg graag, ze zetten de cliënten wel aan het werk maar ze zouden veel meer kunnen en moeten doen, maar met de huidige gang van zaken ben ik al erg gelukkig. Ik zit in het kantoor en hoor gelach en plezier buiten. Dit soort dingen weet ik weer waarom ik hier ben...!

Dinsdag avond heb ik paard gereden, een nacht rit wat een avontuur pas de 2de keer dat ik in me leven op een paard gezeten heb en gelijk gegaloppeerd door de dichte jungle, erg indrukwekkend compleet omringt door een groene zee van bladeren. Uiteindelijk aan gekomen bij een watervalletje erg mooi om te zien.
Gister (woensdag) vrijwilligers dag gehad, alle vrijwilligers gaan langs bij elkaar.

I Care
De trip begon bij I Care een dagopvang voor straat jongeren, ze worden hier opgevangen en moeten een traject doorlopen om naar fase 2 te gaan. Afkicken in een rehabilitatie centrum en vervolgens word er voor hen een plek gezocht. Heel erg indrukwekkend project, helaas veel trieste verhalen

Farm tree
Een kinderdagverblijf en opvang voor oudere kinderen, deze kinderen krijgen les op het verblijf en worden klaar gestoomd voor de toekomst.

Bobbi Bear
Een crisis opvang voor verkrachtte en misbruikte kinderen... Erg indrukwekkend. De vrouw die werkte begon te vertellen over Bobbi Bear, ze werkt hier al 15 jaar en heeft bijzondere dingen mee gemaakt hun jongste case was 2 weken oud de oudste 94...
Ze krijgen een oproep en gaan erop af, ze nemen een knuffelbeer mee zodat het kindje kan tekenen op de beer wat er waar gebeurd is. Ook nemen ze een tas mee met allemaal spulletjes. Het meest choquerende wat er in dat tasje zit is maandverband, dit gebruiken ze voor de plekken waar het bloed en zaad soms nog uit loopt... Dat is schrikken, het zet je met beide benen op de grond... Ik kom woorden tekort om het gevoel en besef te beschrijven...!!!

Mother of Peace
Een heel groot project met allemaal huisjes vol weeskinderen en kinderen die niet thuis konden blijven. Het project heeft een groot speelveld en bied voor alle kinderen educatie. We hebben hier heerlijk geluncht en hun aten hun zelf gemaakte tomatensoep die ze in hun moestuin oogsten, en voor mij een portie macaroni erbij! Ik ben niet voor niks zo groot geworden ????

The Farm
Een kinderdag opvang/ weeshuis, ook hier bieden ze een veilig huis en educatie voor de kinderen een mooi project op een erg mooie plek.


The Horizon Farm
En als laatste ons project the horizon farm en natuurlijk is dit het leukste project!!!!In de avond kwam de Kerk groep weer, en wat een feest is dat, iedereen danst, zingt en springt in het rond. Een zeer geslaagde en memorabele dag...So stay in touch...

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
Blog of jurren
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd