Another day in Kenya - 15.2.2012

Na mijn vorige blog is er alweer zoveel gebeurd!

Vrijdag hebben we een interessant en best heftig gesprek gehad over de ‘taken’ van een vrijwilliger voor het bedrijf met de oprichter en manager. De eind conclusie was dat zij vonden dat wij de ‘duizenden’ bedrijven in europa moesten aanspreken die ‘altijd’ ‘gewoon’ geld naar Afrika sturen. Terwijl wij geloven dat ze met het mooie park wat er nu is een grote inkomsten bron laten liggen, waar ze grotendeels zichzelf mee zouden kunnen onderhouden. Long term vs short term.
Hier komen de intercultural communication differences ook zeker naar boven aangezien serieuze zaken en gesprekken worden afgerond met een lach en een grapje dat ze het allemaal maar zeiden om ons te testen en te zien wat voor skills wij in huis hebben. Wel een duidelijke ondertoon.

Dit weekend zijn we erop uit geweest en hebben een ander deel van Kenia gezien: Tsavo East National Park! Wat een ervaring. De Manyatta Tented Camp is zeer aan te bevelen.

De workshops deze week zijn meer gericht op praktische zaken aangezien we gemerkt hebben dat die effect hebben. Welke kleine, gratis veranderingen kunnen gemaakt worden waardoor er een maximale waarde word toegevoegd? aanmelden hostel en B&B websites, tripadviser etc.

Vanavond de laatste avond hier in Kilifi die we ook bij Gosana zullen verblijven. Ik zal dan ook een mamma van 2 kinderen, die ook in het weeshuis woont, interviewen als er tijd is.

De tijd gaat snel, maar ik geniet tot de max

Follow the author: Emma
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Emma
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]