People help the People

Ik heb natuurlijk zelf ontzettend veel geleerd van mijn reis naar Malawi. Ik heb ervaringen opgedaan, geleerd van de mensen daar, geleerd van de indrukken en noem maar op wat nog meer. Je gaat zo'n grote ontwikkeling door die je uiteraard mee naar huis neemt. 

Maar thuis stopt deze ontwikkeling niet. Je past het toe op je omgeving en wordt zo een beter mens. Maar ook daar stopt het niet. Het stopt niet bij jezelf. 

Als je thuis komt vertel je je verhalen. Je deelt je ervaringen en je hoopt mensen te inspireren, te verzetten om ook zoiets als jij te doen of om bewuster te worden van het leven hier. Ik hoop dat dat mij ook is gelukt. Dat ik mensen heb aangezet om vrijwilligers werk te doen, om bewuster met je kansen en bezittingen om te gaan, om meer te willen weten over Malawi. Ik hoop dat dat is gelukt. Dat is voor mij ontzettend belangrijk.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of eefjekt
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd