Time flies

Zo, ik ben nu alweer ruim een maand thuis. Langzaam maar zeker heb ik een aantal dingen een plekje kunnen geven, maar de foto's doen toch nog veel gevoelens en herinneringen opratelen. Nu ik hier weer thuis ben probeer ik natuurlijk ook vanuit het welvarende Nederland nog steeds van betekenis te zijn. Nog steeds vertel ik mensen over Thailand (tot ergernis van sommigen;)) en dat we het nu met Aardrijkskunde over Zuidoost-Azië hebben, helpt daar natuurlijk nog eens extra aan mee! Maar ook merk ik dat als ik in de supermarkt sta, er steeds meer op let of het product een fairtrade product is voordat ik het in m'n mandje leg. Zo heb ik onlangs nog een lekkere Tony's Chocolony chocoladereep gekocht en die smaakte toch wat beter dan de euroshopper chocola! Dan maar een euro meer betalen, de gedachte er achter vind ik veel belangrijker.

Ik ben dus ook heel druk bezig met school dus ik kan nu maar een kort berichtje schrijven, maar met het bijdragen aan een betere wereld ben ik sowieso iedere bezig dus no worries! 

X Bobbie

Follow the author: xbobbie
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]