Stap 1

Stap 1 van het op reis gaan is: Gewoon doen! En wat vind ik het spannend om dit te doen. Ik zie iedereen om mij heen zo een soort reis maken en hoor niets negatiefs. Maar nu het opeens zelf ga doen ervaar ik het toch anders. Out of je comfortzone gaan is niet gemakkelijk en ik merk dat ik tijdens het organiseren van deze reis dat doe. Zo zijn er momenten dat ik mij afvraag waarom ik dit ook alweer ga doen. Maar zo zijn er ook momenten dat ik niet stil kan zitten van excitement! Gaaf toch, zo een reis!!! Wie wil dat nou niet ;) 

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Noelle
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.