Wat? Een project in Oeganda?

Zo... nu toch eindelijk een CV aangemaakt. Het is een beetje laat maar ik hoop dat ik met deze website toch nog veel mensen kan bereiken en over mijn project kan vertellen. Op verschillende websites probeer ik al mensen te vertellen over mijn project en wereldsupporter is daar een mooie uitbreiding op.

In februari ga ik namelijk naar Oeganda om een project op te zetten voor dove kinderen. Ik ben van plan om een aantal educatieve spellen te ontwikkelen om de dove kinderen uit hun isolement te halen en de samenwerking met horende kinderen te bevorderen. In mijn volgende post zal ik daar meer over vertellen.

Voor nu gaat het om de naamsbekendheid van het project. Ik heb flyers gemaakt en die in onze kerk uitgedeeld en ik post er vaak een berichtje over op www.vpoffantasyland.deviantart.com Ook probeer ik de mensen op de hoogte te houden op www.4just1.com en via facebook. De meeste ludieke actie was afgelopen zaterdag. Dit moment bak ik namelijk taarten om geld te verdienen voor mijn project. Dus ik had een taart gebakken en toen ik met vriendinnen naar het concert van Wibi Soerjadi gingen hebben we die bij hem afgeleverd met een mooie brief over het project. We hadden nooit verwacht dat hij erover zou tweeten. Maar mij hoor je niet klagen, het zijn maar mooi 6000 volgers die over het project te horen krijgen!

Image
Follow the author: ABoven
More contributions of WorldSupporter author: ABoven
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]