Anderen inspireren door mijn verhaal te delen

Afgelopen dinsdag, 3 juni, heb ik op mijn school kort iets vertelt over mijn expeditie met Worldmapping naar Zuid-Afrika. Op deze middag konden leerlingen uit de vierde klas bij verschillende presentaties binnenlopen over maatschappelijke stages. Worldmapping had mij gevraagd om hen iets te vertellen over mijn ervaringen met Worldmapping. Ik heb ze kort iets verteld over de projecten die we bezocht hebben en ook hoe ik mijn geld heb ingezameld. Het geld dat je moet betalen is namelijk voor veel mensen een reden om niet op expeditie te gaan, maar ik heb ze geprobeerd duidelijk te maken dat het geld inzamelen makkelijker gaat dan je misschien zou denken. We hadden maar een kwartiertje voor alle drie de presentaties, maar ik heb geprobeerd het belangrijkste te vertellen en hen enthousiast te maken. De leerlingen die de presentatie van Worldmapping hebben bezocht deden dat vrijwillig en waren dus al geïnteresseerd en ik hoop dat mijn verhaal heeft geholpen om hen over te halen om ook echt hun maatschappelijke stage bij Worldmapping te doen. Er waren uiteindelijk ongeveer 20 mensen die hun e-mailadres hebben opgegeven voor meer informatie, dus dat lijkt me een goed teken!

Follow the author: tessa_x
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]