Mijn expeditie naar Zuid-Afrika!

In de zomervakantie van 2013 ga ik twee weken naar Zuid-Afrika om vrijwilligerswerk te doen. Dit doe ik met ongeveer 20 andere jongeren met de organisatie Worldmapping. We gaan in Zuid-Afrika op bezoek bij ontwikkelingsprojecten, waar we ons inzetten voor kinderen die geen ouders meer hebben of op straat wonen. Ik heb tot nu toe niet erg veel ervaring met vrijwilligerswerk, maar ik hoop iets te kunnen betekenen voor de mensen in Zuid-Afrika. Ik denk dat het ook een erg leerzame ervaring is en ik heb er erg veel zin in!

Ik ben nu druk bezig om geld in te zamelen voor mijn expeditie. Ik heb spullen verkocht en ik heb in een supermarkt een bakje staan waar mensen hun statiegeld in kunnen doneren. Ik ben van plan een sponsorloop te organiseren op mijn oude basisschool en verder ga ik langs familie en vrienden om geld op te halen. Ook ga ik nog met een sponsorbrief, waarin staat wat ik allemaal ga doen op mijn expeditie, langs de deuren om geld op te halen. Ik hoop zo veel mogelijk geld op te halen om de mensen in Zuid-Afrika te kunnen helpen.

Voor meer informatie over de expeditie naar Zuid-Afrika: http://www.worldmapping.nl

Content categories
Check all content related to:
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
394