Groene Coca-Cola!
Toen ik vanochtend in mij hostel rondliep om een rustig plekje te vinden om te lezen, zag ik een onbekend coca-cola flesje in de koelkast staan. In plaats van het altijd, wereldwijd, herkenbare goud blinkende 'rood' was het label hier vervangen door een onbekende kleur groen. Nieuwsgierig als ik was kocht ik het natuurlijk gelijk. Het logo was hetzelfde als het legitieme coca-cola logo en de smaak niet zo verschillend, maar toch: anders. 
Na wat gespeur op internet kwam ik erachter dat het de ECO variant is van coca-cola! Hoe tof! En ook nog met minder calorieën. In Coca-Cola Life is de suiker voor de helft vervangen door de natuurlijke zoetstof stevia (afkomstig van de stevia plant en wordt gezien als de natuurlijke vervanger voor de synthetische zoetstoffen). 
Daarbij komt ook nog dat De flessen van PlantBottle 100% recyclebaar zijn en voor 30% uit planten bestaat. 
De smaak is iets anders maar wat er nou precies anders aan is, daar kan ik niet echt de vinger opleggen. Wel is het erg lekker. 
Helaas zijn de flesjes voorlopig alleen in Argentinië en Chili te koop omdat de vraag naar natuurlijke  zoetstoffen hier het groots is (zo schijnt). Het is onbekend of en wanneer deze groene flesjes in Nederland uit komen. 
Dus, hierbij een klein voorproefje van een groen coca-cola concept. Ben je nou helemaal geïnspireerd door dit concept of een groot Coca-Cola fan, laat het me dan weten en ik zal kijken of ik een paar flesjes kan inslaan ;)
 
Liefs vanuit Argentinië! 
 
Ps helaas is het niet mogelijk om via een mobiel fotos up te loaden, ik hoop de fotos via een computer uiteindelijk te kunnen uploaden!
Follow the author: Renee
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

I like! Laat maar overkomen,

I like! Laat maar overkomen, die groene Coca Cola, heerlijk met zulk zonnig weer als vandaag ;-) Misschien is het een idee om een soort 'petitie' op te starten om Coca Cola over de streep te halen dit ook in Nederland te verkopen? 

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1