3 days to go!

Over drie dagen is het zover: dan ga ik eindelijk met de rest van de groep naar Malawi! Ondertussen heb ik de meeste spullen al in huis en doe ik de laatste paar klusjes voor Malawi. Afgelopen zaterdag ben ik naar de trainingsdag van Joho geweest, waardoor ik nog veel meer zin in de reis kreeg. Ik kan niet wachten tot ik daar rondloop, het wordt vast een geweldige ervaring!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Demi Schutte
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
3
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.