Inschrijving One film contest GoedTV

Een aantal dagen geleden heb ik besloten om deel te nemen aan een wedstrijd die GoedTV organiseerd. Deze zender, die positief inspirerend is, heeft de One film contest bedacht. Het uitgangspunt hiervan is om een filmpje van maximaal 15 minuten te maken die de rest van ons land positief inspireerd. Aangezien ik bij terugkomst van Malawi pas van deze contest hoorde, heb ik niet heel veel filmmateriaal. Ondanks dat wil ik de komende weken toch proberen om een kort maar krachtig filmpje op te zetten die Malawi goed in beeld brengt. Uiteraard zal ik wanneer het filmpje klaar is een link op mijn wereldsupporter profiel plaatsen!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Dieske
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd