Oost, West, thuis best?

Jaja, nu al weer 4 weken geleden dat we in Uganda zaten...
Het lijkt alsof het allemaal een droom was!
Zeker een hele mooie tijd en hele mooie mensen ontmoet.
Ik vind het heel bijzonder hoe snel je gehecht raakt aan de mensen,
ik merk heel sterk dat ik niet alleen Uganda mis maar zeker ook de mensen!
Mijn plan voor nu is om eerst mijn opleiding te volgen (als ik mijn examen haal!) namelijk MWD (maatschappelijk werk en dienstverlening) en daarna voor een paar maanden terug te gaan naar Uganda. Ik zou heel graag werken met de kinderen in Foodstep, een weeshuis voor kinderen waarvan de meesten uit de kindergevangenis komen. Ongelooflijk mooi het werk dat die mensen daar doen.
Hele lieve, bijzondere kinderen ontmoet, waaronder mijn sponsorkindje Bright.
De dag dat we Foodstep gingen bezoeken maakte zeker de meeste indruk op mij!

Toen ik eerst terug was in Nederland was het heel onwennig. Ik vond iedereen afstandelijk, meteen al op het vliegveld, want in Uganda zegt iedereen elkaar gedag en werd er continue naar ons gezwaaid. Ook had ik er erg last van dat ik me nutteloos voelde, ik dacht: als ik nu in Afrika was, zou ik veel meer betekenen...

Op dit moment heb ik vooral last van gemis... naar de mooie natuur, het warme weer, maar vooral de lieve mensen die zo ongelooflijk liefdevol zijn!

Zoals Anthony zei toen we in Uganda waren: This is your home, far away from home.
Ja Anthony! Uganda zal altijd mijn tweede thuis blijven!

Image
Follow the author: KirstenUganda
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: KirstenUganda
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]