Ongesteld. En nu?

Alle meisjes die door een ontwikkelingsland hebben gereisd, hebben zich vast weleens afgevraagd hoe meisjes en vrouwen in het desbetreffende land 'leven' wanneer ze ongesteld zijn.
Ik ook. Maar ik vond het een enorme drempel om daar iets over te vragen. Een aantal weken later zat ik op school in de collegezaal, twee meisje gingen een presentatie geven. Samen met nog een meisje hebben zij een missie: een maandverband- en tamponfabriek in Ghana. Dat is toch briljant bedacht? Ik vraag me af hoe het komt dat ik hier zelf niet op gekomen was.
Dit is hun afstudeerproject, en natuurlijk hebben ze om deze droom te realiseren heel veel geld nodig. Uiteraard heb ik de meisjes meteen gemaild, en even laten weten dat ik sta te springen om te helpen. Op welke manier dan ook. Tot op heden hebben ze nog niks van zich laten horen, misschien zitten ze al in de Afrika modus...
En dan nog iets: in de zomer van 2015 gaan ze met een heel aantal anderen fietsen naar Ghana! Hoe leuk is dat?!

Meer informatie: httpspublic://blog/stichting_ladylift_0.jpgwww.facebook.com/stichtingladylift?fref=ts

Onthouden die naam: Stichting LadyLift

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of jjjkindt
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd