Nog 99 dagen!

Hallo lieve lezers,

Nog geen 100 dagen meer en ik zit al in Zuid-Afrika!

Ik ben druk in de weer om alles voor elkaar te krijgen. De eerste examens voor school zijn voldoende afgerond nu binnenkort nog: de proeve (examens in de praktijk), mijn eigen website presenteren en een panelgesprek en dan hopen dat mijn examendossier goed gekeurd wordt!

De vaccinaties krijg ik over een paar weken. En de voorbereidingsdag zit er ook al aan te komen (1 maart). Ik ben erg benieuwd naar hoe die dag gaat verlopen. Ik hoop in iedergeval veel te leren, meer te weten te komen en te kunnen vragen over het project.

Ondertussen heb ik een aantal mede vrijwilligers ontmoet. Binnekort heb ik ook een leuk dagje weg met Machteld (mijn vliegmaatje) gepland, want het is wel leuk als je weet met wie je vliegt! Het contact dat we nu hebben over de app en facbook is al erg leuk dus zit er niet overin, het wordt vast erg gezellig.

Ik heb er super veel zin in en ik kan niet wachten totdat ik in het vliegtuig zit naar het mooie Zuid- Afrika!

Liefs en knuf,

Ingrid

Image
Follow the author: Ingrid van Vliet
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Ingrid van Vliet
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]