Kriebels!

Hallo lieve lezers,

De kriebels beginnen onder tussen te komen! Ik heb mijn VOG en paspoort binnen en de vaccinaties zijn aangevraagd! Met het idee dat al mijn schoolopdrachten afgerond zijn en ik straks alleen de examens nog maar hoef te doen nemen de kriebels voor Zuid-Afrika toe!

Op 2 Februari staat een heel leuk dagje gepland met een aantal medevrijwilligers! Samen een dagje naar Utrecht toe om elkaar te leren kennen en onze verwachtingen van Zuid- Afrika en Palm Tree te kunnen bespreken.

Op dit moment lees ik veel blogs van vrijwilligers die al bij Palm Tree geweest zijn of er op dit moment zijn. Hoe meer blogs ik lees hoe meer ik het gevoel krijg dat ik de kinderen van Palm Tree langszaam leer kennen. Ik heb al heel veel mooie, grappige maar ook ontroerende verhalen gelezen. Ik hoop zelf ook om mooie verhalen te kunnen schrijven zodat jullie een beetje kunnen mee genieten van wat ik mee maak in Zuid- Afrika.

Ik kijk er heel erg naar uit om over een kleine vier maandjes samen met Machteld naar Zuid- Afrika te vliegen en daar 8 weken te verblijven.

Liefs Ingrid

Follow the author: Ingrid van Vliet
More contributions of WorldSupporter author: Ingrid van Vliet
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]