here we go!

Morgen is het alweer zover. Na een lange, drukke maar leerzame en leuke periode stappen met morgen om 21:00 in het vliegtuig die in zuidelijke richting vertrekt. Via Kenia en Zambia komen we zondag rond 12:15 in Malawi aan. Op http://blog.worldmapping.nl/dieskekruisselbrink/message/het-reisprogramma staat het exacte reisprogramma voor de komende weken. Met verschillende acties en de sponsoring van bedrijven ben ik aan een eindbedrag van ruim €3300 gekomen. Naast de €2800 die ik voor mijn verblijf en ticket nodig had, heb ik dus nog €500 om aan lokale projecten in Malawi te besteden, erg leuk! Tijdens mijn reis ga ik voor mezelf bekijken aan welke projecten ik het ingezamelde geld ga besteden. Uiteraard laat ik dit ook weten op mijn Wereldsupporter profiel. Ik ben absoluut niet zenuwachtig, maar wel benieuwd wat me te wachten staat. Op mijn weblog http://blog.worldmapping.nl/dieskekruisselbrink probeer ik tijdens mijn reis jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden. 6 augustus hoop ik met veel ervaringen op schiphol aan te komen!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Dieske
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.