(alsof ik het nog niet druk had)

Ik heb misschien wat minder actief geblogd de laatste tijd, maar ik heb ook zeker niet stil gezeten!
School vergt natuurlijk veel tijd dit jaar en daarbij ook mijn profielwerkstuk. Ik ga hiervoor in januari een Fair Trade dag op mijn school organiseren met een vriendin waarvoor we nu de nodige voorbereidingen aan het treffen zijn.

Verder e-mail ik regelmatig met Simone, die bij Worldmapping werkt. Ik heb meegeholpen aan de nieuwe handleiding 'Geld inzamelen' door foto's, verhalen en tips van mijn acties te sturen en zo nieuwe Worldmappers te helpen en nieuwe ideeën te geven. Ook heb ik vandaag nog mail gehad of ik 'fondsenwerf-buddy' wil worden, wat inhoudt dat ik gekoppeld wordt aan iemand die op dit moment bezig is met geld inzamelen en hiermee wel wat hulp kan gebruiken. Dat ga ik dan ook zeker doen!

Ook al heb ik veel minder tijd dan eerst, ik vind het fijn om bezig te kunnen blijven met dit soort dingen en te kunnen blijven vertellen over hoe geweldig het is om een reis naar een ontwikkelingsland te maken. Ik had vorig jaar niet echt verwacht dat ik nu nog zo met Malawi bezig zou zijn, maar in tegendeel. Ik heb nog best veel contact met Joy en Grace, onze lokale expeditieleiders, en om Joy financieel te steunen om volgend jaar naar Nederland te kunnen komen, gaan we binnenkort met de groep een gezamenlijke donatie doen. En natuurlijk droom ik nog regelmatig weg bij de prachtige herinneringen.

Liefs, Marieke

Follow the author: onbegrensde-dromen
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: onbegrensde-dromen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

hoi

hoihoi
ik vind het echt een supper leuk verhaal wil je me helpen met geldinzamelen
ik ga namelijk naar brazilie samen met worldmapping

xxx emmely

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1