Presentatie geven op school over vrijwilligerswerk

Ik heb kort na mijn terugkomst in Nederland op school een korte presentatie van 10 minuten gegeven over mijn ervaringen en indrukken van het vrijwilligerswerk doen op de filippijnen. Mijn medestudenten vonden het erg interessant en zagen aan mijn enthusiasme dat het zeer aan te raden is, en waren verbaasd over het feit dat ik er echt zo ontzettend veel van heb geleerd. Er waren 25-30 leerlingen.

Image
Follow the author: Renske Schuitmaker
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Renske Schuitmaker
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]