Werk met exotische dieren in Florida

Heb jij een hart voor dieren en lijkt het je een mooie uitdaging om voor een tijd in de Verenigde Staten te werken? Kom dan wilde dieren in Florida helpen.

Vrijwillig Wereldwijd heeft een project in Florida, oftewel The Sunshine State, dat dieren een permanente verblijfplaats aanbiedt. De dieren waar mee gewerkt wordt, zijn soorten die van nature in het wild leven maar hun leven lang als huisdier zijn gehouden of verwaarloosd zijn, waardoor leven in hun natuurlijke habitat niet meer mogelijk is.

Jij kunt je nu inzetten om deze dieren een permanent thuis te bieden, dat grootendeels lijkt op hun natuurlijke leefomgeving. Je zult de dieren voeden, onderhouden en algemene zorg geven. Op het project verblijven momenteel onder andere tijgers, luipaarden, schilpadden en apen. Er zijn ook veel katten te vinden. In de Verenigde Staten worden zwerfkatten niet gesteriliseerd of gecastreerd, waardoor er kittens geboren blijven worden. De katten die rondlopen op het project zijn gesteriliseerd en gevaccineerd en zijn vrij om te staan en te gaan waar ze willen.

Ben jij geinteresseerd in dit project of heb je vragen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: Supporter of Vrijwillig Wereldwijd
Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.