Nederland

Hallo lieve mensjes,

Eindelijk weer een berichtje van deze kant.
Ik heb nog zóveel te vertellen eigenlijk!

Reis

Uganda was echt geweldig. Wat een heerlijk land om te zijn, want wat zijn al die mensen ongelofelijk hartelijk! Zoals ik al heb gezegd gingen we naar een school. De eerste avond daar gingen de kinderen ons verwelkomen met fantastische liedjes en ze gingen ook nog voor ons dansen. Echt een toffe ervaring. Wat wij daar hebben meegemaakt is niet te omschrijven. De groep meiden is zo veel hechter geworden en dat merken we nu op school nog steeds.

Thuiskomst

Helaas had ik een oorontsteking opgelopen in Uganda, dus de eerste week weer naar school zat ik dus nog thuis. Maar, dit viel me niet erg zwaar. Lekker naar de foto's kijken en zo'n heimwee hebben naar dat mooie land. Eerlijk gezegd is die heimwee nog steeds niet weg. Het is zeker weten een ervaring om nooit te vergeten en ik zou het iedereen aanraden die het overweegt.

Reiskringloop

Op onze school wordt elk jaar een profielwerkstukavond georganiseerd. De 'grote' profielwerkstukken werden in de aula gepresenteerd. Hierbij hoorden wij (Ugandareizigers) ook. Wat ons leuk leek was om dan een reiskringloop op te zetten. Dus we hebben in de week voor deze profielwerkstukavond overal in school posters opgehangen en via de microfoon laten omroepen dat er een reiskringloop op werd gezet. De avond was heel leuk. We kregen veel positieve reacties over onze vorm van profielwerkstuk en hebben ook spullen binnengekregen voor onze reiskringloop.

Wauw, nu ik er weer zo diep over nadenk mis ik Uganda weer, vooral die lieve kinderen en onze leuke (lokale) reisleiders!

Ooit, ooit ga ik weer terug naar Uganda

More contributions of WorldSupporter author: Jacqueline Veldhuis
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]