Terugblik op de millenium doelen challenge

Hi!
Ik ben klaar met mijn millenium doelen challege. Ik vond het eigenlijk leuker en interessanter dan verwacht, eerst zag ik er best tegenop maar toen ik eenmaal was begonnen aan mijn eerste blog, merkte ik dat ik het echt leuk begon te vinden me meer te verdiepen in de betekenissen van de milleniumdoelen challnge. Ik vind het ook fijn dat ik er nu meer van weet!
Ik denk dat ik in de toekomst wat meer aandacht zal hebben voor deze punten en zelf ook in actie ga komen.
Vooral de doelen vrouwen discriminatie en kindersterfte spraken mij het meeste aan. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn blogs te volgen!

Groetjes Wieke

More contributions of WorldSupporter author: Wiekemientje
Content categories
This content is used in bundle:
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]