Ghana 2013

2 februari 2013, begon de reis van m'n leven, 6 mei kwam ik terug maar de reis gaat nog steeds door, in mijn hart, in mijn levenstijl én in de zomer van 2014 ga ik terug!

Ghana heeft iets, iets speciaals, iets wat je nooit vergeet en altijd in je hoofd zit. De bevolking, de cultuur, de geiten, het eten, het respect.

Ik heb dit jaar 3 maanden lang, 5 dagen per week, op een school gewerkt in klas p1 met kindjes tussen de 5 en 12 jaar oud. Engelse les, godsdienst, rekenen maar ook knutselen en dansen en voetballen!

Sommigen avonden en middagen in de week bracht ik de tijd door in een bibliotheek, met een paar vrijwilligers hebben we de hele bibliotheek opnieuw geverfd, met plaatjes van sprookjesfiguren. Ook lazen we voor aan de kinderen, werd er les gegeven en zorgde dat het netjes bleef.

Ik leefde in een gastgezin, eerst in een 'moderne' en de laatste maand in een hutje met een rietendak, geen elektriciteit en geen wc & douche, maar hoe minder hoe beter!

Daarnaast waren er onwijs veel leuke vrijwilligers waar we in het weekend mee gingen stappen, of uiteten, weekendjes weg.

Image
Follow the author: Mirte
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Mirte
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]