Zet je in voor de natuur op Kaapverdië

Project Biodiversity zet zich in om de biodiversiteit op de eilanden van Kaapverdië te beschermen en te versterken. Jij kunt in de diverse projecten meewerken als vrijwilliger. Denk bijvoorbeeld aan het planten van bomen, het verzorgen, redden en beschermen van zeeschildpadden, het helpen tijdens een beach cleanup of help bij het tellen van vogels of het inventariseren van de lokale flora. Bij een aantal van deze werkzaamheden kan je ook kiezen voor een verblijf bij een lokale familie in huis (homestay).

In je vrije uurtjes kan je op deze eilandengroep surfen, snorkelen, kiten en nog even verder gaan met het strand opruimen.

Lijkt dit project je leuk? Maar heb je niet de mogelijkheid om er zelf naartoe te gaan? Je kunt ook een nest met schildpadden adopteren.

Ben jij bij dit project geweest als vrijwilliger? Laat hieronder dan vooral je ervaringen achter.

Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
Red de zeeschildpadden van Barbados

Red de zeeschildpadden van Barbados

karetschildpad

Elk jaar mei en november is er een groep van zes internationale vrijwilligers nodig om te helpen met het beschermen en onderzoeken van de karetschildpad. Als vrijwilliger help je met educatie, opsporing en bescherming van deze zeeschildpadden. Het team bestaat naast de internationale vrijwilligers ook uit zes lokale vrijwilligers waardoor je ook het echte Barbados kunt leren kennen tijdens het project. Je wordt ter plekke opgeleid om zowel schildpadden bescherming onder de knie te krijgen als voor het uitvoeren van het onderzoek en de daarbij behorden data analyse.

...